2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

NOT 1: Fizik Bölümü Kurumlararası Yatay Geçiş başvurularının değerlendirilmesi neticesinde liste güncellenmiştir.

NOT 2: İstatistik Bölümü Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlarına ilişkin itiraz üzerine yapılan değerlendirme sonucunda liste güncellenmiştir.

NOT 3: Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlarına ilişkin itiraz üzerine yapılan değerlendirme sonucunda liste güncellenmiştir.

Liste için TIKLAYINIZ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Bölümlerine Kurumlararası Yatay Geçiş yolu ile ASİL listede kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 17-19 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kayıt için gerekli belgeleri  fedgecis@yildiz.edu.tr    adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihler arasında başvurusunu yapmayan adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Yedek adayların kayıtları ise 20 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır.

“Kurumlararası Yatay Geçiş” Kayıtları İçin Gerekli Belgeler:

1- Dilekçe

2-Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge