Ana içeriğe atla

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

 

 

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları (Güncel) için  tıklayınız.

 

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemiz Bölümlerine Merkezi Yatay Geçiş yolu ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 01-03 Eylül 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri fedgecis@yildiz.edu.tr adresine Kayıt yaptırmak istedikleri Bölüm bilgisini yazarak e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

 

Belirtilen tarihler arasında başvurusunu yapmayan adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

 

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1- Kayıt İçin Dilekçe: Dilekçe Yıldız Teknik Üniversitesi Lisans Düzeyindeki Program için Geçiş Kılavuzu’nun 33. Sayfasında bulunmaktadır. (Dilekçe örneği kayıt yaptıracak öğrenci tarafından doldurularak (ıslak imzalı) diğer belgeler ile birlikte e-posta aracılığı ile ilgili Fakülte Dekanlığına iletilecektir.)

 

2- Not Çizelgesi: (Başarı Durum Belgesi/Transkript)

 

3- Öğretim Planı

4- Ders İçerikleri: Sadece öğrenim görülen sınıfları gösteren ders içeriği yeterli olacaktır. Öğretim planı ve ders içeriği farklı belgelerdir. Ders içerikleri yabancı dilde olanların, kayıt hakkı kazanmaları durumunda öğrenim gördükleri yükseköğretim kurumundan veya noterden onaylı Türkçesini e-posta aracılığı ile ilgili Fakülte Dekanlığına iletilecektir.)

5- Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge: Daha önce Merkezi Yatay Geçiş yapılmadığına ve Yatay Geçiş için engel bulunmadığına ilişkin belge. Kayıtlı olunan yükseköğretim kurumundan alınacaktır.