Ar-Ge Destekleme Programları Sonuçları

Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Elemanlarımız,

Aşağıda yer alan Ar-Ge destekleme programları 2019-2020 Bahar Dönemi sonuçları açıklanmış olup, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı sonuç listesinde Üniversitemiz, Fakültemizin 3 değerli hocası ile temsil edilmektedir. Bu programda ve diğer programlarda projeleri kabul almış öğretim üyelerimizi ve çalışma arkadaşlarını bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ayrıca Lisans ve Lisansüstü öğrencilerine yönelik projelerde kabul almış kıymetli öğrencilerimizi ve onlara desteklerini esirgemeyen değerli hocalarımızı da tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyoruz.

Fakültemiz adına 26 proje desteklenmektedir. Desteklenmeye hak kazanan projeler için TIKLAYINIZ.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

Proje Programları:

TÜSEB Aşı Projesi

TÜSEB Covid-19 Stratejik Ar-Ge Proje Destekleme Programı

TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

TÜBİTAK 2542 ANAS İkili İşbirliği Programı

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

TÜBİTAK 2210-B Sanayiye Yönelik Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

TÜBİTAK 2210-C Yurtiçi Öncelikli Alanlar Yüksek Lisans Destek Programı

TÜBİTAK 2210-D Yurt İçi Sanayiye Yönelik Yüksel Lisans Burs Programı