Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Çalıştayı (30 Kasım-02 Aralık 2018)

Sayın Öğretim Üyelerimiz ve Öğretim Elemanlarımız,

Araştırma Üniversitesi olma yolunda ilerleyen ve kaliteden ödün vermeden dünya üniversite sıralamalarındaki yüksek hedefleri doğrultusunda, Üniversitemizin Temel ve Sosyal Bilimler alanındaki gelişim ve sorumluluğunu yüklenen Fakültemiz, ulusal ve uluslararası proje potansiyellerinin hayata geçirilmesinde yardımcı ve yol gösterici olarak bir proje yazım ve sunum çalıştayı hazırlamıştır.

Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Çalıştayı,  30 Kasım-02 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olup, tüm öğretim üyelerimizin ve özellikle Dr. Öğr. Üyeleri ile Araştırma Görevlilerinin katılımı fakültemizin proje tabanlı AR-GE çalışmalarının artırılması ve AYDEK değerlendirmeleri bakımından önem arz etmektedir. Bununla birlikte, öğretim üyelerimizin lisansüstü öğrencilerine de bu etkinliği bildirmeleri ve etkinliğe katılımlarını sağlamaları beklenmektedir.

Çalıştay kapsamında, katılımcılar hazırlamakta oldukları veya planladıkları projeleriyle ilgili hususlarda, gelen eğitimcilerle birebir çalışma imkânına sahip olacaklardır.

Çalıştay programını içeren başvuru formu ekte gönderilmekte olup, katılım günü/günleri işaretlenerek en geç 28 Kasım Çarşamba saat 16:30’a kadar formun fedfkl@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.

Katılımınızı önemle rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

Prof. Dr. Mehmet AHLATCIOĞLU

Dekan

Program içeriği için tıklayınız.