TÜBİTAK 1001 PROJE TEBRİĞİ

Sayın Öğretim Üyeleri ve Elemanları,

TÜBİTAK 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında 2018 yılı 1. döneminde üniversitemiz öğretim üyelerince önerilen araştırma projelerinden 8 tanesinin bilimsel olarak desteklenmesine karar verilmiş olup, bu sekiz projeden 3 tanesi aşağıda isimleri yer alan Fakültemiz Öğretim Üyelerince sunulmuştur.

Değerli hocalarımızı üstün muavfakiyetlerine istinaden tebrik ediyor, bilimsel anlamda fakültemizi üst sıralara taşıyacak yeni projelere imza atacağına yürekten inandığımız tüm akademik personelimize de çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

Doç. Dr. Hale OCAK   (Kimya Bölümü)

Proje Başlığı:Yeni Ferroelektrik Sıvı Kristal / Modifiye Demir Oksit Nanopartikül Kompozitleri: Sentez, Karakterizasyon ve Elektro-Optik Özelliklerin İncelenmesi (118Z292)

Doç. Dr. Kutsal BOZKURT  (Fizik Bölümü)