2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Fen Edebiyat Fakültesi Bölümlerine Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları aşağıda yer almaktadır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemiz Bölümlerine Merkezi Yatay Geçiş yolu ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri şahsen Fen-Edebiyat Fakültesine getirmeleri gerekmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1- Kayıt Dilekçesi

2- Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge: Daha önce Merkezi Yatay Geçiş yapılmadığına ve Yatay Geçiş için engel bulunmadığına ilişkin belge. Kayıtlı olunan yükseköğretim kurumundan alınacaktır.

Dilekçe, Yönerge ve daha detaylı bilgi için; Tıklayınız.