Fen Edebiyat Fakültesi "Öğretmenim Bizimle!" Projesi

Ülkemizde gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerden dolayı yaşadığımız derin üzüntüyle, depremin yarattığı yaraları sarmak için 7'den 70'e her yaştan ve her meslekten, tüm ülke seferber olduk. Yıldız ailesi olarak da, afet bölgelerindeki öğrencilerimizin eksiksiz ve en iyi şekilde eğitim alabilmesini kendimize görev bilerek, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Salim Yüce öncülüğünde "Öğretmenim Bizimle" projesini başlattık.
Proje kapsamında, Nisan-Haziran ayları arasında, Gaziantep Şehrimizdeki 6 okulda başta olmak üzere, farklı yaş gruplarından öğrencilerimize online eğitim desteği verdik. Öğrencilerimize kırtasiye desteği hazırlayıp gönderirken, gönüllü öğretmenlerimize de üniversitemiz bünyesinde online rehberlik desteği vererek onları psikolojik olarak hazırlamaya yardımcı olduk. Dersler çevrimiçi katılımla konu anlatımları, soru çözümleri ve etütler ile interaktif bir şekilde yürütüldü. Başarıyla tamamlanan proje sonunda, Yıldızlı gönüllü öğretmenlerimize 2023 Akademik Kurulumuzda sertifikalarla teşekkürlerimizi ilettik. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Proje Duyurusu
İlk Toplantı